Ano, skutečně přišli jak sám Epic říká Mega slevy, které jsou až 75%. Jedná se vůbec o první slevovou akci od Epicu a dá se předpokládat, že jde o další způsob jak přilákat hráče na tuto platformu. Výhodou těchto slev na rozdíl od konkurence je, že pokud hra stojí víc jak 14,99 euro, tak sám Epic ke hře přidá slevu 10 euro a to bez jakýchkoliv nákladů pro vývojáře… Jednoduše řečeno se dá říct, že Epic ty hry v podstatě dotuje. 

Znamená to tedy, že z toho budou těžit jak hráči, kteří hru pořídí levněji, tak ale i samotní vývojáři, kteří nepřijdou o žádný zisk. Slevy se vztahují také na předobjednávky, takže například očekávané Borderlands 3 si můžete pořídit už teď v základní edici za 49,99 euro a to je přece super no ne? Slevy jsou ode dneška až do 13. června, takže máte hromadu času našetřit penízky a hurá utrácet :). 

Jako takovou malou motivaci lze ještě zmínit například původně exkluzivitu pro PS4 Detroit: Become Human, kde si díky slevě od Epicu hru předobjednáte pouze za 29,90 euro, nebo nové Metro Exodus za 34,99 euro, či gold edici za 74,99 euro. Případně lze ještě doporučit velmi dobře hodnocenou hru Subnautica za pouhých 6,79 euro a to ještě není všechno Horste, protože na Epic Game Store je zajímavých her mnohem více :).  

No a jaký máte názor na Epic Game Store vy? Myslíte si, že jsou tyto slevy dobrým krokem od Epicu? Případně koupíte si na Epicu v době těchto slev nějakou hru?