Přes dvě minuty dlouhý trailer na vědomost dává, že 2. 12. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S vychází Marvel’s Midnight Suns, nové tahové a taktické RPG od studia Firaxis Games, které je podepsáno za oblíbenou sérií XCOM.

Verze pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyjdou později, termín v současné době nemají stanoven. Místo toho víme, že se počítá s obsahem po vydání. Ten zahrne další čtyři hrdiny, každý s unikátními schopnostmi a příběhovými misemi. Jako první by se měl na začátku roku 2023 hlásit Deadpool.

Launch trailer, úplně nahoře, ukazuje zničující dopady Lilithina úspěšného převzetí moci nad Sanctum Santorum a uvolnění sil z podsvětí. Pouze síla Marvel's Midnight Suns má šanci zachránit svět, vzkazuje nám.

„Temnota se snáší. Povstaňte! Kvůli zvrácené kombinaci magie a vědy nechvalně proslulá síla známá jako Hydra oživila Lilith, matku démonů, po staletích spánku. Lilith se nezastaví před ničím, aby naplnila prastaré proroctví a vyvolala svého zlého pána Chthona,“ dozvídáme se důležité informace o příběhu.

„Avengers, kteří se ocitají na pokraji sil, se zoufale snaží bojovat ohněm proti pekelnému ohni a požádají o pomoc Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik a Ghost Rider –, mladé hrdiny se schopnostmi s nadpřirozeným původem, kteří se dali dohromady, aby zabránili přesně tomu proroctví, které chce Lilith naplnit. Společně vzkřísí prastarého válečníka – Huntera, Lilithino opuštěné dítě a jediného hrdinu, o kterém se ví, že ji kdy porazil.“

A právě za Huntera budete hrát a velet superhrdinům, které si do svého týmu vyberete. Tím může být klidně Hulk, jenž byl čerstvě představen, a to rovnou formou pořádných gameplay záběrů: