Před plánovaným vydáním „simulátoru“ I Am Jesus Christ, které proběhne ve druhém čtvrtletí roku 2023, bude zpřístupněna pro všechny zájemce demoverze. Půjde o přibližně hodinový prolog, v němž se budete moci vydat po stopách Mesiáše a vykonat jeden či dva zázraky. Přitom budete pokoušeni Satanem. Dokážete proměnit vodu ve víno?

V demu si budete moci zvolit mezi dvěma režimy: normální pro zkušené hráče a příběhovým pro nové hráče, kteří nechtějí těžké výzvy. Zajímavostí je, že prolog nebude součástí samotné hry, bude fungovat jako samostatný titul.

Video láká na prolog hry I Am Jesus Christ

V plné verzi na vás čeká zhruba desetihodinová pouť. Prožijete životní příběh Ježíše Krista, od jeho narození až po ukřižování a zmrtvýchvstání. Na této cestě zavítáte na významná místa ve Svaté zemi, včetně Jeruzaléma a Galileje. Také provedete více než 30 úžasných zázraků, mj. nasytíte 5000 lidí a budete se procházet po vodě.

Prolog I Am Jesus Christ bude na Steamu dostupný od 1. 12. 2022. Demoverzi i plnou verzi si můžete přidat na seznam přání, stejně tak se přihlásit do playtestu. Hra poběží na Unreal Enginu 5.