Polská společnost PlayWay, která se specializuje na různé, často bláznivé simulátory, představila hry pro letošní rok. Největší základnu fanoušků má pravděpodobně série automechanika. Pokud mezi ně patříte, můžete se těšit na Car Mechanic Simulator 2021. Podrobnosti v současné době neznáme, krátké záběry ve videu naznačují, že se základy hry nezmění. Hráči budou opravovat a upravovat auta.

PlayWay připomenuli šílenější nápady, kupříkladu simulátor bezdomovce, jenž má vyjít v prvním čtvrtletí letošního roku, nebo Mr. Prepper. V tomhle projektu se připravujete na jadernou katastrofu po vzoru Fallout Shelter, musíte postavit podzemní bunkr, obchodovat, starat se o stroje a dávat pozor na tajnou policii.

Přečtěte si také: V novém simulátoru budeme pomáhat řidičům v nesnázích

Alaskan Truck Simulator kombinuje tradiční kamionový simulátor, Aljašku a survival. Hra vzniká ve spolupráci s Discovery a přenese vás do bot aljašského truckera. Dostanete se za volant výkonných kamionů, abyste vozili zásilky v jednom z nejdrsnějších a nejnebezpečnějších prostředí na světě. Čeká vás nekonečná pustina, tyčící se vrcholy, drsná zima a slunné jarní počasí. Zažijete měnící se počasí, poperete se s chováním kamionu ve sněhu a budete se snažit doručit náklad po zmrzlých jezerech i nerovných cestách.

Mr. Prepper je hra, kde musíte vždy být připraven. Víš, že něco je špatně, risk atomové války je ve vzduchu a musíš být připraven na cokoliv, co přijde. Oni slibovali svobodu, ale domlouvání s paranoidní vládou je prostě další den v téhle survival crafting hře.

Junkyard Simulator má během Q1 2021 vstoupit do předběžného přístupu. Hráči se stanou majitelem šrotiště a budou vlastníma rukama rozebírat šrot, hledat ho v otevřeném světě a renovovat nábytek, auta, domácí spotřebiče či elektroniku.

V Contraband Police se podíváte na hranice komunistické země na začátku 80. let. Za úkol máte kontrolovat doklady řidičů, technický stav jejich vozidel a hledat skrytý kontraband. Kontraband se bude skrývat všude možně.

Populární House Flipper čeká dodatečný balíček Luxury. Konec malých domů s desítkami pokojů. V DLC budete proměňovat zchátralé činžovní domy a bývalé průmyslové budovy jako továrny, haly a sklady v luxusní apartmány. Obyvatelé městečka Moonrise Bay jsou nároční zákazníci. Jsou ochotni investovat spoustu peněz do domu, díky kterému budou pyšní.

Do předběžného přístupu se letos má podívat Occupy Mars: The Game. V tomhle titulu budete kolonizovat Mars. Nejprve ale na této nebezpečné planetě musíte přežít. Pak prozkoumat jednotlivé regiony, zahájit těžební operace, získat vodu a generovat kyslík. Poté můžete pěstovat plodiny.

Builders of Egypt je ekonomická strategie zaměřena na budování města v údolí Nilu. Ponoříte se do světa plného pyramid a stanete se součástí starověkého světa.

Další netradiční záležitostí je I Am Your President. Zahrajete si za dalšího amerického prezidenta, rozhodnete o osudu světa a budete spravovat svou zemi, jak se vám zlíbí.

Bum Simulator je simulátor bezdomovce. Žijete na ulici a záleží pouze na vás, jak přežijete.

Vybrali jste si?