Společnost PlayWay vyžívá svůj koncept simulátoru automechanika s názvem Car Mechanic Simulator, aby hráčům přinesla možnost renovovat staré vozy a pomocí brusky, leštičky a náhradních dílů z nich vytvářet sběratelské kousky.

V opuštěném skladišti najdete plno zapomenutých starožitných vozů. Ty postupně přivezete do své garáže a obnovíte jejich zašlou slávu. Budete leštit lak, vyšamponujete interiér, vyměníte potřebné díly a čerstvě zrenovované auto vystavíte k prodeji na internetu. Čas od času v přihrádkách atd. najdete poklady. Najít můžete historické zapalovače, peníze, dokumenty nebo dokonce klíče od jiného vozu. Tak pozor, abyste to s úklidem interiéru nepřehnali a nevyhodili něco cenného.

Peníze investujete zpět do dílny, nakoupíte nové nástroje a vybavení, abyste mohli pokračovat ve své práci. Renovovat budete různé typy a modely automobilů, od amerických klasik přes evropské vozy až po exotické stroje.

Car Detailing Simulator by měl vyjít do konce letošního roku pro PC. Pokud vás hra zaujala, na Steamu najdete demo. Váš počítač by měl být vybaven alespoň operačním systémem Windows 7 7 (64-bit), procesorem Intel Core i3 3,0 GHz, 8 GB RAM a grafickou kartou GeForce GTX 780. Na disku si připravte 25 GB volného místa.