Na počítači a konzolích PlayStation a Xbox si už dnes můžete vytvořit svého hrdinu do nadcházející open-world akce Saints Row. Studio Volition totiž připravilo Saints Row: Boss Factory, což je komplexní editor, ve kterém si můžete vytvořit postavu dle svého uvážení.

V Boss Factory máte přístup ke všem možnostem přizpůsobení, kromě speciálních předmětů uzamčených pro postup. Vytvořit si můžete opravdu cokoliv. Omezovat vás má pouze vaše představovat. My jsme například zkusili vytvořit zeleného Gelua (video níže).

Uložit si můžete až šest bossů a připravit si je na vydání hry. Výtvory dokonce můžete sdílet a nabídnout někomu možnost, aby vašeho bosse upravil. To lze napříč platformami.

Každý, kdo si Boss Factory stáhne, vytvoří si svého bosse, uloží ho a nasdílí, tak automaticky získá dvě exkluzivní DJ helmy do plné hry.

Saints Row: Boss Factory si můžete vyzkoušet tak, že si ho stáhnete z Epic Games Store, PlayStation Store nebo Xbox Store. Pokud budete zkoušet na PC, tak minimálně musíte mít Windows 10 64bit, Intel Core i3-3240 nebo AMD Ryzen 3 1200, 8192 MB RAM, GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon RX 480 a 5 GB volného místa na disku.

Hra vyjde 23. 8. letošního roku s českými titulky.