Během spekulací o měkkém restartu série Silent Hill od japonského studia Sony vyšla najevo spolupráce mezi společnostmi Behaviour Interactive a Konami, která do Dead by Daylight přináší speciální kapitolu, v níž hráči budou čelit ikonické nestvůře Pyramid Head.

Kapitola Silent Hill se v asymetrické multiplayerové hororové akci pro čtyři hráče objeví 16. června. Dostupná bude na PC, PlayStation 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Pokud ale chcete, najdete ji již nyní na veřejném testovacím serveru v rámci Steamu.

Kromě ikonické nestvůry kapitola přináší do Dead by Daylight také novou mapu inspirovanou Silent Hillem, ve které navštíví známá místa včetně Midwich Elementary School, a mezi přeživšími si můžete zahrát za Cheryl Mason, hlavní postavu Silent Hill 3.

„Jsme nadšeni, že můžeme Silent Hill přivítat jako šestnáctou kapitolu Dead by Daylight. Silent Hill je kultovní značka a je pro nás ctí, že ji můžeme přivítat u nás. Doufám, že hráči se budou skvěle bavit,“ dodal Mathieu Cote, který má vývoj Dead by Daylight na starost.