Fanoušci akčních řezničin, pozor! Po velkolepém návratu série Doom a blížícím se Serious Samovi 4 tu máme něco do třetice. Shadow Warrior 3 se nám sice představilo už na začátku tohoto měsíce pomocí relativně krátkého teaser traileru, ale až nyní se nám naskytl opravdu pořádný pohled na celou hru. A to rovnou za pomocí 17minutové gameplay ukázky.

V ní nechybí tak nějak všechno, co byste od novodobého Shadow Warrior očekávali. Akce s katanou i střelnými zbraněmi, speciální schopnosti, hromada krve, ještě větší hromada hlášek a ještě-ještě větší hromada další krve.

Přečtěte si také: Shadow Warrior 3 se představuje v krátkém, ale vtipném teaser traileru

Celá gameplay ukázka je nicméně vzatá a rozšířená z nedávno vydaného gameplay traileru (viz náš souhrn z konference Devolver Digital). Vidět tak můžeme cestu ke chrámu Motoko, včetně využití několika novinek, jako je vystřelovací hák nebo běh po zdi. Zaujmout určitě mohou i šílení nepřátelé, někdy šílené zbraně nebo fakt, že se hra už na první pohled více blíží spíše prvnímu dílu, který byl lineárnější, než tomu druhému, jenž naopak sázel na částečně náhodně generované a více otevřené úrovně.

Během celých 17 minut se rozhodně akce nezastaví a vypadá to, že by mohl být třetí díl zároveň tím nejlepším. O tom se sami budeme moci přesvědčit až někdy v průběhu příštího roku na PC a zatím blíže neoznámených konzolích.