Rok se blíží ke konci a společně s ním i kariéra producenta Teruyukiho Toriyamy v SIE Japan Studios. Ten totiž oznámil, že po několik letech toto studio opouští a pouští se na vlastní dráhu. Tahle informace nepřišla od nikoho jiného než od Toriyamy samého, který tak učinil na svém Twitteru.

V příspěvku se zmiňuje, že studio opustí do konce roku. Proč ale tak dělá, se zde nedočtete. Jedna věc je ale jasná. Toriyama nehodlá pověsit vývojářskou kariéru na hřebíček, jelikož se zmínil, že hodlá pokračovat v práci na nových projektech se svým vlastním studiem. Jeho tweet můžete najít o kousek níže.

Toriyamu můžete znát především díky již zmiňovanému Bloodbornu, na kterém SIE Japan Studio spolupracovalo společně se studiem FromSoftware. Mimo jiné se podílel i na remaku Demon's Souls a podporoval tým stojící za úspěšným titulem pro PSVR Astrobot: Rescue Mission.

Kdo nastoupí na pozici producenta v SIE Japan Studio místo Toriyamy, je docela velká otázka, na kterou zatím neznáme odpověď. Stejně tak je rouškou tajemství obestřeno i to, na čem bude Toriyama pracovat se svým budoucím týmem.

Přečtěte si také: Návrat hardcore akce Demon's Souls