Dnešní Ubisoft Forward se nese ve znamení dvou částí. Pre-show a hlavní show. Ačkoli hlavní show začíná až touto dobou, pre-show už skončila a nabídla nám pohled na novinky ohledně několika titulů Ubisoftu. Pojďme se na ně tedy podívat.

FAR CRY VR: DIVE INTO INSANITY

Zajímavým překvapením bylo oznámení Far Cry VR. VR hra v otevřeném světě s možností volného průzkumu pro až osm hráčů. Celý projekt je nicméně exkluzivní pro Zero Latency VR a vyjde příští rok.

AGOS: A GAME OF SPACE

Pokud vlastníte VR brýle, druhá hra od Ubisoftu, na kterou se můžete těšit, je vesmírný Agos: A Game of Space. Strašidelně poklidný a poklidně strašidelný. Na Steamu, Uplay a přes Oculus Store vychází již 28. 10.

THE CREW 2

Ubisoft na své open-world závody The Crew 2 nezapomněl. Vývojáři připravují nový obsah pro třetí rok a vnadí na roční období. První akce začne letos v listopadu/novembri a během roku na hráče čeká šest epizod. V každé z nich bude řada věcí, které mají hráče motivovat The Crew 2 pravidelně hrát.

FOR HONOR

Co nás čeká v bojovce For Honor? Třetí sezóna čtvrtého roku přinese povstání. Detaily o sezóně s názvem Resistance se dozvíme až později, ale víme, že vyjde už 17. 9.

THE DIVISION 2

The Division 2 pokračuje novým obsahem. Připravte se na výzvu, která po vás bude chtít, abyste prošli stopatrovým mrakodrapem. Očekávat můžete, že každé patro bude těžší. Na střeše vás potom čeká speciální odměna a dle všeho i souboj s bossem.

Tuhle výzvu najdete v novém módu, který vyjde zdarma 22. 9. letošního roku. V zimě bude následovat speciální limitovaný event.

Od 24. do 27. 9. si pak můžete zahrát The Division 2 zdarma na PC, PS4 a Xboxu One. Ubisoft samozřejmě počítá i s vylepšením hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X a Series S.

GHOST RECON BREAKPOINT

Nového obsahu se dočká i nejnovější díl ze série Ghost Recon. V přídavku Red Patriot na vás čeká hned deset příběhových misí, za jejichž splnění vás hra odmění exkluzivními odměnami.

Tento obsah je sice placený (získat jej můžete v rámci Year 1 Pass či za 1900 Ghost Coins), ale první dvě mise budou dostupné všem hráčům.

Mimo to si v rámci kooperace se spoluhráči, kteří mají zakoupený buď Year 1 Pass či přídavek samotný, budete moci užít všechny mise Red Patriot, aniž byste jej vlastnili. Jen počítejte s tím, že za jeho hraní nezískáte žádné odměny.

ROLLER CHAMPIONS

JUST DANCE 2021