Výborná řezničina Sekiro: Shadows Die Twice od FromSoftware je přesně taková ta hra, která vážně není pro každého. Přesto se stala hrou roku 2019, což rozhodně svědčí o jejích kvalitách. Obrovský pozitivní ohlas a komunita ovšem Activision ani japonské vývojáře nedonutily vydat nějaké rozšíření. Přesto nás něco nového brzy čeká.

Vývojáři na oficiálním webu oznámili malo-velkou aktualizaci. Její vydání je pro PC, PS4 a Xbox One naplánováno na 29. 10., tedy přesně za tři měsíce, a nabídne tři nové možnosti.

Tou první je Reflection a Gauntlet of Strength. Možnost bojovat s jakýmkoliv poraženým bossem ve hře. A to buď v rámci jednotlivých zápasů, nebo v sérii duelů.

Druhá funkce je Change Form, tedy možnosti hlavní postavě změnit vizáž pomocí outfitů. Ty se budou odemykat plněním konkrétních úkolů nebo požadavků ve hře - pravděpodobně půjde o plnění questů nebo poražení bossů. Mezi zmíněné obleky patří Old Ashina Shinobi a Tengu.

Třetí novou možností je Remnants. Ta vám dovolí nahrát až 30 sekund vašeho hraní a zanechat ho, spolu se zprávou, ve světě ostatních hráčů. Můžete tak ostatním pomoct najít skryté předměty, místa, ukázat taktiky, navigovat a další věci.

Celá aktualizace bude samozřejmě plně zdarma.

Přečtěte si také: Sekiro: Shadows Die Twice si bere ze soulslike titulů tak akorát