Společnosti Microsoft a Systemic Reaction oslavují a předplatitele Xbox Game Passu zvou, aby si na počítačích a konzolích Xbox vyzkoušeli sci-fi first-person střílečku Second Extinction, která je ve vývoji.

Nový trailer se zaměřuje na hratelné postavy a vybavení, s nímž se postavíte hordám dinosaurů. V Game Preview verzi hry Second Extinction pro konzole Xbox najdete veškerý obsah, který nabízí Early Access verze na Steamu. Vývojáři slibují, že titul budou postupně rozšiřovat prostřednictvím bezplatných aktualizací.

Přečtěte si také: Herní divize Microsoftu má meziročně o polovinu větší tržby

V následujících měsících se Second Extinction dočká nových režimů, map, originálního vybavení i více druhů prehistorických tvorů, které budete lovit.

Second Extinction je optimalizován pro Xbox Series X/S (4K a 60 snímků za sekundu na Series X) a měl by bez problémů fungovat také na Xboxu One.

Připomeňme, že se jedná o online kooperativní střílečku z pohledu první osoby pro tři hráče. Ti se spojí a společně se budou snažit získat Zemi zpět. Musí ale bojovat s hordami zmutovaných dinosaurů. Hra má nabízet nepřetržitou akci a nutí hráče spolupracovat, aby přežili.