Při vývoji očekávaného nového Grand Theft Auto v Rockstar Games nezapomněli na GTA Online a tradiční velkou letní aktualizaci. Ta letos vyjde dříve než obvykle, což z nějakého důvodu přimělo fanoušky k domněnce, že je to kvůli brzkému oznámení GTA 6.

San Andreas Mercenaries dorazí do GTA Online už 13. 6. a půjde o jednu z největších aktualizací za poslední roky. Update vám umožní přidat se k Los Santos Angels, nové skupině elitních pilotů a bývalých vojenských operátorů pod vedením Charlieho Reeda. To je zkušený letecký mechanik a pilot, jenž si to hodlá rozdat o nadvládu s největšími ozbrojenými silami San Andreas. Čekat na vás má akce v ulicích, na moři i na obloze.

Reed se chopí nové lukrativní zakázky, při níž se budou krást citlivá data ze serverů, provádět nájezdy, shazovat bomby na důležité cíle po celém státě nebo pašovat kontraband. Operace budete moci řídit z nového vzdušného velitelského centra, které vznikne po přestavbě letounu Mammoth Avenger.

Kromě toho budou součástí nové náhodné události, časové zkoušky a zbrusu nový taktický samopal. Ten má být ideální pro střelbu za jízdy. Prý je toho v plánu mnohem více.