Den před vydáním Deep State se Ubisoft podělil o konkrétnější informace tohoto DLC v podání tiskové zprávy.

Deep State bude celkově obsahovat osm příběhových misí, v nichž se hráči spojí se samotným Samem Fisherem. Cílem je zjistit a odhalit plán spočívající v dronech ovládaných myslí a následně to všechno překazit. Součástí mají být i nové gameplay mechaniky zaměřené na stealth.

Celé DLC bude dostupné pro majitele Year One Passu, přičemž ho bude možné zakoupit i samostatně. Dobrou zprávou také je, že první z osmi nabízených misí bude zdarma úplně pro všechny hráče, včetně dvou odměn z ní. Ještě lepší zprávou je ovšem to, že se budete moci připojit do týmu někoho, kdo celou expanzi vlastní a hrát s ním, i přesto, že vy sami Deep State nemáte.

Jak už jsme psali v původní zprávě, zítra také vyjde update 2.0, jehož součástí budou i dvě nové třídy do PvE a PvP módů s týdenní exkluzivitou pro majitele Year One Passu. První třídou je The Echelon, která se zaměřuje na stealth s možností tichého pohybu a eliminace nepřátel včetně speciální schopnosti Sonar Vision, jež odhalí nepřátele přes zdi a dokáže narušit drony.

Druhou třídou je The Engineer, v jejímž případě budete moci dronům dávat větší poškození, budete efektivnější s granátomety a speciální schopnost Defense Drone dá vašim spoluhráčům zásobník vylepšené munice.

Year One Pass je běžně k dostání za cenu 40€ (1100 Kč), nyní ve 40% slevě na Uplayi. Cena samostatného Deep State bude odhalena později. Dá se očekávat cena nějakých 15-20€, tedy zhruba 400-550 Kč.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Pomalu ale jistě nás čeká vydání nového DLC do taktického Ghost Recon: Breakpoint. A na co, že se můžeme těšit tentokrát? Sam Fisher míří na Auroru zjevně s cílem vypomoct proti Terminátorům. Nic bližšího nám zatím teaser trailer neprozrazuje, tedy jenom to, že k vydání dojde 24. března, tedy toto úterý. Ve stejný den, kdy vyjde velký update 2.0.

Snad je jenom škoda, že se zdá, že Ubisoft Sama Fishera využívá pro nalákání na samotnou hru - stejně jako tehdy v případě předchozího dílu Wildlands - místo toho, aby udělali skutečné pokračování Splinter Cella.

Aspoň štěstí, že Michael Ironside v roli tohoto agenta nikdy neomrzí.