Restart série Saints Row můžeme i po několika měsících od nepovedeného odhalení označit za projekt, v nějž mnozí fanoušci předchozích her nevkládají zrovna moc důvěry. Nový gameplay trailer, který si odbyl premiéru během The Game Awards, však dělá dojem, že by nová hra od studia Volition mohla přece jen mít právo využívat značku Saints Row.

Na prostoru dvou minut lze vidět nová vozidla, zbraně, aktivity v otevřeném světě, oblečení nebo NPC, stejně jako hrst příběhových momentů a několik specialit. Patří mezi ně například ukázka držení zbraně v každé ruce. Nechybí ani demonstrace vizuální úpravy postav nebo charakteristické prvky série Saints Row, včetně kopanců do rozkroku. Vážně. Možná že hlavní postavy stále dělají dojem, že by ránu mezi nohy zasloužily spíše ony než nepřátelé, protože takhle si pošahané a zároveň sympatické gangstery jako v předešlých dílech vážně nepředstavujeme, ale zkrátka a dobře... je to tam. Aspoň částečně.

Saints Row dorazí 23. 8. 2022 ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.