Supermassive Games dnes v rámci své hororové antologie začínají na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One vyprávět druhý příběh. Premiéru The Dark Pictures Anthology: Little Hope doprovází nový trailer a kupodivu i představení třetí hry. Antologie bude pokračovat titulem House of Ashes, který je nám dnes nastíněn v teaser traileru.

Antologie The Dark Pictures se soustředí na menší a kratší příběhy, které můžete hrát sami nebo v kooperaci s kamarádem. Little Hope vypráví příběh čtyř vysokoškoláků a jejich profesora. Všichni jsou uvězněni ve zdánlivě opuštěném městečku Little Hope a hledají, jak uniknout vizím z hrůzostrašné minulosti tohoto města, které je pronásledují ze stínů.

„Díky vaší zvědavosti a důkladnému zkoumání budete odhalovat záhadné vize, které vám ukážou možnou budoucnost ve hře. Používejte tyto předtuchy s rozvahou a volte správně, může na tom záviset život vašich postav,“ uvádí vývojáři.

„Opuštěni a zcela sami se ocitnou čtyři vysokoškoláci a jejich učitel v izolovaném městě na míle daleko od havárie autobusu, která se stala kvůli špatnému počasí. Uvězněni tajemnou mlhou ve městě Little Hope zoufale hledají, jak uniknout, zatímco je vize z minulosti pronásledují ze stínů. Vize ukazují strašlivou minulost města - čarodějnické procesy a pekelní démoni, kteří se neúnavně snaží najít si oběti. Naši protagonisti si musí rychle uvědomit, co se děje, než tato stvoření stáhnou jejich duše do pekla,“ přidává tisková zpráva.

Přečtěte si také: Longlegs: Nejslibněji vyhlížející horor letoška se pochlubil další znepokojivou upoutávkou

Launch trailer najdete úplně nahoře. Nyní je čas podívat se na House of Ashes. Tvůrci PS4 exkluzivity Until Dawn lákají na třetí dobrodružství. To se dle krátké upoutávky může odehrávat v zatopené jeskyni a v arabské poušti. Možná bude tento hororový příběh akčnější než předešlé dva díly.

Supermassive Games mají v plánu nejméně osm příběhů. Předpokládá se, že House of Ashes vyjde na začátku roku 2021. Podívat se můžete na recenzi The Dark Pictures Anthology - Man of Medan.