V polovině února se do vod předběžného přístupu na Steamu vydá Rustler, humorná akční adventura ve stylu izometrického Grand Theft Auto - vývojáři se inspirovali u GTA II. Už z dřívějška víme, že Rustler nabídne absurdní příběh, náročný boj, historické nepřesnosti, odkazy na popkulturu, rychlé koně a možnost hodit po někom koňský trus. Část z toho připomíná vtipný live-action trailer. K vidění úplně nahoře.

Rustler bude v Early Access verzi na Steamu dostupný od 18. 2. letošního roku. Postupně má být titul obohacován a v plné verzi vyjít za zhruba šest měsíců. Pokud si chcete hru vyzkoušet už nyní, najdete v digitálním obchodě od Valve bezplatný prolog s hlavní příběhovou linkou s nezávislým krátkým příběhem a se specifickým začátkem a koncem, deseti vedlejšími misemi a třemi minihrami.

Rustler je komická akce, ve které budete přepadávat lidi, stejně tak si můžete najmout v nedaleké vesnici své osobní „rádio“ ve formě barda. Ten bude hrát písničky podle toho, co se kolem vás zrovna děje.

„V Rustleru hrajete za Chlápka (Guye), jehož rodiče byli příliš líní, než aby mu dali vhodné jméno. Zažijete feudální nespravedlnost, lov čarodějnic a zúčastníte se Velkého turnaje. Seznámíte se se statečnými, leč neuvěřitelně hloupými rytíři. Dokončíte škálu vyšinutých misí a úkolů, nebo budete ignorovat zápletku a stanete se strůjcem chaosu ve vesnicích i městech. Cestujte pešky nebo ukradněte koně; bojujte s mečem nebo si vyberte luxusní automatickou kuši. Pokud se vám to zdá málo šílené, máte k dispozici svaté ruční granáty,“ lákají Jutsu Games na svou šílenou hru.