Rustler, akční adventura inspirována izometrickými díly série Grand Theft Auto od Rockstar Games, má stanovené datum vydání pro počítače a všechny hlavní konzole. Hra bude mít premiéru 31. 8. letošního roku a dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S a Nintendo Switch.

Rustler se v současné době nachází v předběžném přístupu na Steamu. Recenze hráčů jsou spíše kladné a poukazují na vtipné mise, dialogy a příběh podobný filmu Příběh rytíře.

„Staňte se středověkým hrdlořezem v bláznivé akční hře s otevřeným světem, plného popkulturních odkazů. Plňte šílené úkoly, zabíjejte hrdiny, ukradněte koně, bojujte se strážemi, okrádejte sedláky, poslouchejte bardskou hudbu a mnoho dalšího! To vše zabalené ve stylu oldschoolové hratelnosti,“ představují vývojáři Rustler a přikládají nový trailer.

Nové video v mnohých probouzí vzpomínky na Shreka. Dobře, chybí Kocour v botách, ale stejně bych se nedivil, kdyby se někdo pustil do modifikace velkého zeleného zlobra.

Teď zase vážně. Hrát budete za antihrdinu Guye (chlápka - rodiče byli líní a nedali mu pořádné jméno), obyčejného rolníka, jehož cesta začíná po dnech vytrvalého pití. Je odhodlán vyhrát Velký turnaj a získat hlavní cenu v podobě princezny za manželku, a to za každou cenu s pomocí malého spojence Buddyho. Během tohoto dobrodružství budete muset ukrást koně nebo dva, sem tam někoho zabít, zaplatit barda jako své osobní „rádio“ a házet koňský trus po nepřátelích.