Středověká multiplayerová rubačka For Honor pět let po vydání obdrží podporu hraní napříč platformami. Bojovníci z počítačů a konzolí PlayStation a Xbox se budou moci utkat spolu i proti sobě.

Středověká multiplayerová rubačka For Honor pět let po vydání obdrží podporu hraní napříč platformami. Bojovníci z počítačů a konzolí PlayStation a Xbox se budou moci utkat od 17. 3. letošního roku, a to v PvP (hráči proti hráčům), tak v PvE (hráči proti umělé inteligenci). Ve druhé fázi, která nemá stanovené datum, bude umožněn plnohodnotný cross-play matchmaking.

Jde o významnou novinku. Na šestý rok podpory toho vývojáři pro For Honor mají naplánováno více. Hlavní bude zřejmě možnost prozkoumat mytologie a historie regionu Heathmoor. Z tiskové zprávy se také zdá, že Ubisoft chce klást větší důraz na fantasy prvky.

„Cross-play je ambicí našeho týmu již velmi dlouho. Jeho podpora ve hře For Honor byla spojena s mnoha technickými problémy, protože základní technické komponenty hry nebyly původně navrženy tak, aby ji podporovaly. Díky tvrdé práci týmu jsme nyní hrdí na to, že můžeme cross-play našim bojovníkům přinést. Věříme, že cross-play bude pro titul For Honor a jeho dlouhodobou vizi přínosem,“ uvádí tvůrci.