Zatímco Star Wars: Knights of the Old Republic putují na naše mobilní zařízení, v druhém koutě galaxie se připravuje další počin ze světa Star Wars, tentokrát se ale nejedná o nic oficiálního. Do práce na předělání Fallout: New Vegas do zcela nové hry s názvem Star Wars: Open Worlds se pustil tým moderů pod vedením Tank_Girl444, která má na starost vývoj hry, a designéra Karima Najiba. Společně s nimi dělají na módu ještě další čtyři lidé.

Tím nejlepším je to, že se jedná opravdu o konverzi, která z Fallout: New Vegas udělá úplně jinou hru. Nejedná se totiž o klasický mód, se kterým do hry přidáte vizuální úpravy nebo vám ulehčí průchod; tenhle mód vám totiž umožní zahrát si zcela novou hru - s novými postavami, zasazením a příběhem.

Přečtěte si také: Star Wars: Knights of the Old Republic 2 vyjde na mobily

Ve Star Wars: Open Worlds začnete svou pouť v zajetí otrokářů. U nich ale rozhodně nechcete zůstat moc dlouho, a tak začnete pracovat na svém úniku a postupně se vydáte na jedinečnou cestu galaxií. Při ní se podíváte na dvanáct planet, na kterých můžete narazit na vaše budoucí společníky, jež vám pomůžou na vaší cestě. Kromě hlavního příběhu se budete moci pustit do vedlejších úkolů a lovení odměn. V neposlední řadě se dostalo i na vytváření vlastní postavy, které budete moci přiřadit rysy specifické pro Star Wars univerzum.

Pokud si na tenhle mód už brousíte zuby, tak ještě chvilku vytrvejte, jelikož Star Wars: Open Worlds jsou stále ve vývoji a k dispozici není žádná hratelná ukázka. Dostupné je ale video, ve kterém Tanker_Girl444 ukazuje pár vedlejších úkolů. To můžete zhlédnout o kousek výš, a pokud chcete mít informace o projektu z první ruky, můžete sledovat její kanál.