Rozšíření netradičního akčního RPG titulu Maneater vyjde až 31. 8. letošního roku a prodávat se bude za 14,99 eur, oznámila společnosti Tripwire Interactive. Maneater: Truth Quest bude dostupný pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Oznámení doprovází trailer. Ten představuje obsah expanze a popisuje nejdůležitější novinky. Televizní metashow Tripa Westhavena nás pozvala do přístavu Clovis a přiblížila příhody místních obyvatel po záhadné invazi žraloků.

Tesákovití hrdinové tohoto neobvyklého „ShaRkPG“ budou moci rozpoutat své žravé šílenství prostřednictvím nevídané sady evolucí, které hráče podnítí k dosažení nového limitu (úroveň 40). K dispozici bude pět nových vylepšení orgánů a další slot.

Zvýšené vražedné schopnosti žraloků budou vyváženy příchodem ještě děsivějších lidských nepřátel. Vojenské pozemní síly budou útočit z pláží a opevnění za asistence vrtulníků, které budou prohledávat loviště našeho dravého alter ega.

Těšit se můžete také na nové typy úkolů jako jsou časové zkoušky a spoustu příšer, které můžete lovit v hlubinách této hry.