Určitě už myslíte na hry, které v tomhle měsíci vyjdou, ale pojďme se zaměřit na tituly, které vyšly v předešlém měsíci a společně hlasovat pro nejlepší hru září/septembra letošního roku.

V devátém měsíci totiž vyšlo několik zajímavostí. U předešlého Kalendáře hráče se dalo očekávat, že nejzajímavější hrou zvolíte remake Mafie, ale jak dopadne hlasování dnes, kdy už jste měli možnost hry hrát?

Osobně jsem na výsledek hodně zvědav, protože mě Mafia: Definitive Edition zklamala technickou kvalitou. Na PS4 Pro jsem si užil příběh, český dabing, nové filmečky i propracované město, ale dost do toho promluvily chyby, kvůli nimž jsem musel několik misí restartovat, a viditelné doskakování textur. To opravdu nemám při hraní rád.

Přečtěte si také: Kalendář hráče: Nejzajímavější hry října

Přesto se ale Mafia: Definitive Edition u mě řadí mezi favority společně s Tony Hawk's Pro Skater 1+2, který jsem recenzoval (již brzy na webu). Možná ale svůj hlas dáte zajímavé strategii Medieval Dynasty, akci Marvel's Avengers, na kterou bych málem zapomněl (i když jsem ji hrál a dohrál, ale nějak se mi vykouřila z hlavy. To o něčem svědčí…), střílečce Serious Sam 4 nebo Spelunky 2.

Hlasujte a napište mi do komentářů hru, kterou jste si nejvíce užili. Klidně napište i jinou hru, která v září/septembri 2020 nevyšla.