Než otočíme kalendář na další stránku, pojďme se podívat na hry, které v předešlých 31 dnech vyšly a společně hlasovat pro nejlepší titul října/októbra letošního roku.

V desátém měsíci vyšlo několik zajímavých a očekávaných kousků. Opomenout nemohu skvělou plošinovku Crash Bandicoot 4 It's About Time, real-time strategii Age of Empires 3 v definitivní edici, horor Amnesia Rebirth, netradiční Ghostrunner, Switch exkluzivitu Pikmin 3 Deluxe nebo hackerskou akci Watch Dogs Legion od Ubisoftu, která by si ještě nějakou tu péči zasloužila, zejména na konzolích.

A co potom real-time strategie Partisans 1941 připomínající Commandos, zemědělský simulátor Cattle and Crops, Torchlight III či předběžný přístup Baldur's Gate III.

V anketě za září/september 2020 jste nejlepší hrou zvolili Mafia: Definitive Edition, která obdržela 71,5 procenta hlasů. Jak dopadne anketa tentokrát?

Přečtěte si také: Watch Dogs: Legion - Recenze

Hlasujte a napište mi do komentářů hru, kterou jste si nejvíce užili. Klidně napište i jinou hru, která v říjnu/októbri 2020 nevyšla. Na všechny se v anketě nedostalo.