Než otočíme kalendář na další stránku, pojďme se podívat na hry, které v předešlých 30 dnech vyšly a společně hlasovat pro nejlepší titul listopadu/novembra letošního roku.

Jedenáctý měsíc letošního roku byl speciální. Vyšly konzole nové generace od Sony a Microsoftu, i když mnoho hráčů po celém světě na svůj PlayStation 5 nebo Xbox Series X/S stále čeká. Nicméně, užít jsme si mohli arkádově laděné závody DiRT 5 od Codemasters, vikingské dobrodružství Assassin's Creed Valhalla, barevné letecké boje The Falconeer, tradiční Call of Duty, tentokrát s podtitulem Black Ops Cold War, Hyrule Warriors: Age of Calamity či World of Warcraft: Shadowlands.

Zapomenout nemůžeme na PlayStation exkluzivity v čele se Spider-Man: Miles Morales, remake Demon's Souls, Astro's Playroom a Sackboy: A Big Adventure.

Já osobně začátkem listopadu dohrával Death Stranding na PS4 Pro. Hru považuji za velmi povedenou se zajímavým příběhem. Rozhodně to není simulátor pošťáka. Pak jsem se přesunul k PS5, kde jsem odehrál Astro's Playroom a Spider-Man: Miles Morales. Mezitím jsem vyzkoušel Godfall a Demon's Souls, ovšem tento žánr mi moc neříká a nemám na to nervy.

V anketě za říjen/október jste nejlepší hrou zvolili Crash Bandicoot 4: It's About Time. Hardcore plošinovka získala 43,1 procenta hlasů. Na druhém místě se umístila early access verze Baldur's Gate III a třetí příčku si vysložilo Watch Dogs: Legion.

Přečtěte si také: Kalendář hráče: Nejzajímavější hry prosince

Hlasujte a napište mi do komentářů hru, kterou jste si nejvíce užili. Klidně napište i jinou hru, která v listopadu/novembri nevyšla. Na všechny se v anketě nedostalo.