Rocksteady Studios se zasloužili o velmi úspěšnou hru s názvem Batman: Arkham Knight v roce 2015 a celkově o tuto arkhamovskou sérii. Od té doby se Arkham Knight stal jejich prozatím posledním projektem a poté se studio stáhlo do ústraní. Údajně prý celou dobu pracovali na hře, nicméně žádné trailery a žádná ohlášení nebyla v dohledu. To se teď mění.

Novinář na volné noze, který je se společností spojen, tvrdí, že se blíží čas odhalení. Podle něj záleží teď pouze na tom, jak se v blízké době bude dařit vývoji, a pokud studio překročí dané milníky, Warner Bros. Interactive by v tom případě mohli hru odhalit. Otázkou je kde. Nejspíše se tak stane v prvním kvartále příštího roku nebo na E3 2019. Nikdo ale nic neví s jistotou. Rocksteady bylo očekávaným hostem letošní E3, avšak nakonec se na ní neobjevilo.

Co se týče tématu, nikdo netuší, o čem hra bude. Kolovaly řeči, že pracují na Superman hře, což bylo později vyvráceno. Pravděpodobně ale zůstanou u tématiky DC. Možná přichází s novou hrou Batmana, možná záře pomyslných reflektorů osvítí zcela novou postavu. Prozatím je vše zahaleno tajemstvím.