Po dlouhé době teorií, náznaků, úniků a nepodložených informací to máme konečně černé na bílém. Autoři extrémně populární série Batman: Arkham - tedy konkrétně Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight - připravují hru založenou na komiksovém týmu záporáků Suicide Squad. V češtině Sebevražedný oddíl.

Není to poprvé, co o Suicide Squad hře slyšíme a už dříve jsme slyšeli, že právě na tom Rocksteady dělá. Nicméně potěší vědět, že je to pravda a opravdu nás to čeká.

Oficiální tweet, který odhaluje existenci hry a láká na DCFanDome 22. 8., kdy dojde k oficiálnímu představení, také ukazuje obrázek Supermana s terčem na hlavě.

To by potenciálně mohlo znamenat, že se celá hra bude točit kolem týmu Suicide Squad, který plánuje zaútočit a případně zlikvidovat členy Justice League (Ligy spravedlnosti). Což odpovídá nedávným únikům. Kromě Supermana (pokud to není Bizzarro) by se mohl vrátit i Batman a objevit další členové tohoto superhrdinského týmu, jako je třeba Green Arrow, Green Lantern nebo Martian Manhunter. U Sebevražedného oddílu bychom zase mohli snad očekávat Harley Quinn, Deadshota, Kapitána Boomeranga, případně i Deathstroka.

Sestavu se ovšem dozvíme později a zatím o hře nevíme zhola nic. Tedy, nevíme, jak vy, ale my víme, že se těšíme.