Ve společnostech Take-Two Interactive a Rockstar Games nemají rádi pouze modifikace do sérií Grand Theft Auto a Red Dead Redemption, které hromadně blokují, ale také videa, která ukazují zákulisí. Na kroky Rockstaru si stěžuje bývalý zaměstnanec, kterému slavné studio zablokovalo dvě videa na základě autorských práv.

Varování před porušením autorských práv obdržel Mike Dailly. Je jedním ze spoluzakladatelů firmy DMA Design, kterou dnes všichni známe pod názvem Rockstar North. Dailly se podílel na vývoji GTA a z této doby zveřejnil na YouTube videa s ranou verzí prvního dílu.

Rockstar je ale zablokoval, což Dailly nechápe, protože jsou záběry staré (GTA vyšlo v roce 1997) a nepředstavují nic, co by dnešní videoherní svět nevěděl, natož aby v nich konkurence našla něco, co by ohrozilo dominanci gangsterské série.

Společnosti obvykle nemají se zveřejňováním podobných záběrů problém. Navíc fanoušci po záběrem, které poodhalují vývoj, dychtí. Nikdo tak pořádně nechápe, proč Rockstar videa blokuje.