Na EA Play se nám v novém traileru představila i připravovaná akční střílečka Rocket Arena od studia Final Strike Games, ve kterém pracuje řada vývojářů stojící za multiplayerem pro Halo 5. Těšit se můžeme na rychlou akci v uzavřených arénách. Vaším úkolem bude vyhodit vaše protivníky z herního pole, podobně jako ve hrách Super Smash Bros. Po vydání budete mít k dispozici 10 různých postav s vlastními zbraněmi a raketovými schopnostmi. Právě tyto výbušné projektily mají v Rocket Arena hrát nejdůležitější úlohu. 

V první sezóně se můžete těšit na 3v3 zápasy v několika rozdílných a zajímavých módech. Vývojáři usilovně pracovali na herní fyzice, aby se postavičky správně odrážely od prostředí. Zároveň se snažili přijít s takovou hrou, aby vás smrt od hraní zdržovala co nejkratší dobu. Všech deset hrdinů bude moci také nalézat předměty, které značně ovlivní jejich způsob boje. Čeká nás i řada customizačních prvků. 

Rocket Arena vychází již 14. července a první sezóna začíná hned dva týdny po vydání, tedy 28. června. Zároveň byl také oznámen cross-play mezi všemi dostupnými platformami: Xbox One, PlayStation 4, Origin a Steam.

Připomeňme, že půjde se mělo jednat o free-to-play střílečku. Během vývoje ale bylo rozhodnuto, že se bude prodávat za menší cenu.