Epic Games Store rozdává skvělou ekonomickou strategii Rise of Industry, kde se ujmete role začínajícího podnikatele a řídíte své rostoucí průmyslové impérium v procedurálně generovaném světě zasazeným ve 30. letech 20. století. Sami si vyberete, zda budete řídit logistickou, průmyslovou, zemědělskou nebo těžební společnost.

Budete stavět továrny, konstruovat efektivní výrobní linky, převážet suroviny, vyrábět zboží a organizovat obchod s rozvíjejícími se světovými městy a zásobovat je vším, co budou potřebovat k rozkvětu, protože s jejich růstem a prosperitou se budete mít lépe i vy.

Na vyzvednutí Rise of Industry na Epic Games Store máte čas do 9. 3. 2023. Potom bude Epic nabízet příběhovku Call of the Sea.

To Steam nabízí o víkendu k vyzkoušení F1 Manager 2022, a to u příležitosti startu nové sezóny Formule 1 v Bahrajnu. Hra původně vyšla loni v srpnu a šéfem závodní stáje se můžete stát do pondělí 6. 3. 19:00. V tomto období je hra zlevněna o 70 % a postup ze zkušební verze se vám přenese.