Navzdory odkladu ze září na konec října proběhne na konci srpna beta Riders Republic. Vybraní hráči, kteří se zaregistrují, si budou moci vyzkoušet extrémní sportovní hru od Ubisoftu a zažít adrenalin na kole, lyžích, snowboardingu nebo wingsuitu.

Uzavřená beta proběhne od 23. do 25. 8. na PC, PlayStationu a Xboxu. Nejprve si vyzkoušíte tři kariéry zahrnující Bike Races, Snow Tricks a Air Sports (Rocketwing a wingsuit). Ty je možné hrát o samotě nebo až s pěti dalšími jezdci. V multiplayeru na vás pak čekají další režimy:

Mass Races jsou epické multiplayerové závody s více než 50 závodníky. Jde o to nejbláznivější, co můžete zažít. Nové závody se na mapě objevují náhodně.

Tricks Battle přináší zápasy 6 na 6. Musíte se v nich snažit předvést co nejvíce triků, abyste získali body. Vyhrává tým s nejvyšším počtem bodů.

Free for All nabízí seznam zajímavých událostí, v nichž můžete vyzvat soupeře a ukázat jim, jak mají závodit.

Versus Mode umožní naskočit do kariéry vašeho kamaráda a zdravě si s ním zasoutěžit.

Předběžné stažení bety budete možné od 21. 8. Lidé s pozvánkou budou moci pozvat do hry dva kamarády. Plná verze dorazí 28. 10. letošního roku na obě generace konzolí PlayStation a Xbox, PC a Google Stadia. V té najdete rozsáhlý svět složen ze sedmi ikonických národních partů USA: Bryce Canyon, Canyonlands, Grand Teton, Mammoth Mountain, Sequoia Park, Yosemite Valley a Zion.

Pokud se do bety nedostanete, tak se očekává veřejná beta pár týdnů před vydáním hry.