Není to ani týden zpátky, co jsme vás informovali o novinkách ohledně 4. sezóny do Apex Legends. Mezi nimi bylo i představení nové legendy Forge. To bylo velké zklamání pro věrné fanoušky, kteří již bezmála 3 měsíce doufali v příchod legendy Revenanta. Ten se dle mnohých spekulací objevil dokonce i v traileru na halloweenský event Fight or Fright.

Umíte si tedy asi představit, jaké to muselo být zklamání pro všechny, kteří se snažili během té doby vymyslet tu nejlepší teorii.

Jak se ale zdá, tak Respawn se rozhodl, že si se svými fanoušky zahraje takovou malou hru. Během krátkého cinematiku, který spadá do Stories from the Outlands s názvem „Up Close and Personal“, ve kterém se měl Forge představit, byl zabit právě zmiňovaným Revenantem. To dalo všem novou naději, že se Revenant ve hře nakonec opravdu ukáže.

Zda se tedy do hry podívají během 4. sezóny obě legendy, či jen jedna z nich, na to si budeme muset počkat. Jde ale vidět, že Respawn si z leaků hlavu neláme a naopak si z toho umí udělat i srandu.

A aby toho nebylo málo, tak vývojáři přímo do hry přidali místo z videa, kde můžete najít i death box Forge, ve kterém můžete najít i Charm na vaši zbraň. Pokud ho seberete, zůstane vám. K němu je přihozený i děkovný text od Respawnu, ve kterém vám děkují, že hrajete jejich hru.