Z Respawn Entertainment se v posledních letech stalo dost velké studio. Mají za sebou hry ze série Titanfall, po dlouhé době pořádnou Star Wars hru Jedi: Fallen Order a zajímavý battle royale Apex Legends, který neustále obohacují o nový obsah. A vše nasvědčuje tomu, že tohle studio začíná pracovat na zbrusu nové značce.

Vypadá to, že Respawn Entertainment prostě tři velké a zároveň dost úspěšné tituly nestačí a ve fázi zrodu se nachází hra, která nebude mít s těmi předchozími nic společného, jelikož půjde o zcela novou značku.

Tahle informace vyplula na povrch díky pracovnímu místu, které studio nabízí na svých stránkách. Přesněji se jedná o pozici všeobecného softwarového inženýra. Na první pohled se může zdát, že se jedná o docela nepodstatnou pozici, avšak jde o to, co je u nabídky napsáno. Tato pozice je určena pouze k práci na nové značce. Kdokoliv skončí na této pozici „se od úplného začátku zapojí do vývoje zbrusu nové značky.“ 

Kam nás nová značka od Respawn Entertainment zavede tentokrát, bohužel nevíme. Z nabídky se toho moc vyčíst nedá, což naznačuje, že projekt je opravdu ve svých počátcích a nějaké podrobnosti se dozvíme, až na ně přijde ten správný čas. Nyní je jisté jediné, studio se snaží dát dohromady nový, menší tým, který na novém projektu bude pracovat. Relativně malý tým měl kdysi také Apex Legends.

Pokud si ale myslíte, že se vývojáři nějak flákají, tak se pletete. Ve studiu totiž mají plné ruce práce s prací na jejich dalších hrách. Ačkoliv se nového Titanfallu ještě nějakou dobu nedočkáme, tak universum Star Wars Jedi: Fallen Order by se mělo v nadcházejících letech značně rozšířit. Navíc se neustále starají o svůj battle royale titul Apex Legends, kterému se dostává značné podpory.