Možná vás to trošičku překvapí, ale bývalá světová jednička v tenisové dvouhře žen ve svém volném čase nejraději hraje na PlayStationu. Právě proto si Sony vybralo Naomi Ósakaovou pro své nové video, kde si tato tenisová hvězda vyzkoušela samotnou konzoli PlayStation 5, včetně několika očekávaných her. Pokud vás to zajímá, tak japonská hráčka využívá hraní jako prostředek k odpočinku a nejraději hraje hry online se svými přáteli a fanoušky. Jelikož má ráda otevřené světy, tak si mohla vyzkoušet očekávanou hru Marvel's Spider-Man: Miles Morales (viz naše recenze). Na ní si užila hlavně to, jak ji hra dokázala vtáhnout do děje a ona si tak mohla naplno užít svět Spider-Mana. Poté se však dostala konečně k tomu, co nás zajímá ze všeho nejvíce. 

Přečtěte si také: Jak poběží Resident Evil Village na PS5?

Díky tomu jsme mohli vidět celých 33 sekund nových gameplay záběrů ze hry Resident Evil Village a také strach v očích Naomi Ósakaové při děsivých scénách, které video nenápadně naznačovalo. Tento dle jejich slov stresující zážitek však ocenila a myslí si, že hra bude určitě bavit všechny fanoušky hororových her, speciálně pak série Resident Evil. Také pochválila grafické provedení celé ukázky a přiznala, že si nedokáže představit hrát očekávané pokračování v noci. 

Pokud se těšíte na Resident Evil Village, podívejte se na poslední trailer. Hra vyjde v příštím roce pro PlayStation 5, PC a Xbox Series X/S.