TimeSplitters 2 je klasika, kterou můžete znát ještě z dob PlayStation 2. Tehdy se jednalo opravdu o zajímavou střílečku z první osoby, která přinesla pořádný arzenál, povedený gameplay a hlavně spoustu zábavy pro tehdejší hráče. Vůbec se nedivím, že si hru spousta hráčů zamilovala, a tak museli být sami bez sebe, když se včera dozvěděli o potvrzení remaku. To se ale nakonec nekoná, jelikož toto potvrzení vyvrátil vydavatele THQ Nordic.

V nejnovějším rozšíření pro real-time strategii SpellForce 3 se objevil zajímavý obchodník, který nabízel předmět se jménem TimeSplitters 2 Remake. Všichni si mysleli že se jedná o narážku, jež by mohla znamenat, že remake je ve vývoji. Na scéně se ale objevil vydavatel THQ Nordic, který jednoznačně prohlásil, že tento easter egg je pouhým vtipem.

Mimo remake TimeSplitters 2 můžete u obchodníka objevit další dva předměty. Ty se týkají her BioMutant a Gothic, které by podle herního předmětu měly být zrušeny. Což THQ Nordic také vyvrací a potvrzují, že se na nich stále pracuje.

THQ Nordic se k těmto easter eggům vyjádřilo v rozhovoru s IGN, kde uvedli že, záměrem těchto easter eggů byla pouhá zábava. Až budou Koch Media a Deep Silver připraveni hovořit o TimeSplitters, určitě se o nich dozvíte.“

V současné době má práva na sérii TimeSplitters Koch Media, kteří společně s hrou koupili i studio stojící za původní hrou, které dnes můžete znát pod jménem Deep Silver Dambuster Studios (dříve Free Radical). V roce 2019 se jim povedlo získat původního tvůrce série Steva Elisse, který by s nimi měl začít pracovat na novém projektu ohledně TimeSplitters. Od té doby jsme ale o ničem dalším neslyšeli, takže nezbývá nic jiného než čekat, co bude se sérií TimeSplitters dál.