Updaty pro Red Dead Online nekončí ani zdaleka, protože 20. února vypluly na povrch zbrusu nové informace ohledně updatu, který má dorazit již příští týden.

Rockstar Games mají v plánu jistě hromadu novinek, z nichž spoustu z nich budeme mít to štěstí okusit už za týden. Připravuje se takzvaný Fool’s Gold Free Roam Event, který funguje stejně, jako například fungoval Thanos ve Fortnite. Jeden člověk bude mít zlatý oblek, a pokud bude zabit, jeho vrah ho získává po něm. V podstatě taková gladiátorská aréna, akorát hráči nejsou gladiátory, nýbrž divokými kovboji a bandity.

Můžeme se těšit i na nové nadcházející módy, jako je They’re Called Up In Smoke, Spoils of War a Plunder. Nejspíš se bude jednat o arény založené na krádežích.

A pokud není akce zrovna to, kvůli čemu jste zrovna ten den zapnuli Red Dead Online, budete se moci zrelaxovat u PvP-Free rybářských výzev.

Uživatelé PlayStation 4 budou mít nejspíš malý náskok, protože se dostanou do předběžného přístupu Open Target Races, což jsou závody na koních, při kterých se musíte strefovat do terčů.

Kdy? 26. února 2019. Už zbývá jen si naleštit své zbraně a brzy se jde do akce. Všichni hráči totiž obdrželi 20% zkušenostní boost.