Ani my tomu ještě zcela nevěříme, ale Cyberpunk 2077 se opravdu blíží. Už několik dní máme PC verzi hry v redakci k dispozici a Fiola se do ní v průběhu tohoto víkendu plně ponořil. Víme, že jde v naší komunitě o jednu z nejočekávanějších her letošního roku, ne-li několika posledních let, a tak jsme se rozhodli vám dát možnost se nás, potažmo Fioly, zeptat na cokoliv, co vás zajímá.

O recenzi se postará on sám, přičemž na vaše otázky budeme odpovídat dvěma způsoby; některé odpovědi podle potřeb implementujeme přímo do chystané recenze, na zbytek otázek a odpovědí vytvoříme oddělený článek jakožto doprovodný materiál.

Přečtěte si také: Cyberpunk RED a Na Tahu zkrotili diváky nejsledovanějším RPG One Shotem na českém internetu

Ptát se můžete na víceméně cokoliv chcete, ačkoli ne na všechno budeme mít z důvodu rozsahu hry odpovědi. Zároveň také připomínáme, že do 20. 12. soutěžíme o sběratelskou edici hry, tři kopie standardní verze a dvě kopie knihy Svět hry Cyberpunk 2077, takže se nezapomeňte zúčastnit!

Čas do 10. 12., kdy hra vychází, si také můžete zkrátit mrknutím na náš exkluzivní RPG One-Shot se členy Na Tahu, naším kvízem, který vám pomůže s výběrem životní cesty, případně našimi vlastními obrázky níže.

Čeká nás opravdu nabitý týden, ale nebojte, v plánu toho máme mnohem, mnohem více. Kdo ví, možná pro vás chystáme i nějaký stream…