Dieselpunková real-time strategie Iron Harvest zasazena do alternativní reality od roku 1920 dál, hned po konci první světové války, má navrátit RTS žánr na výsluní. V ukázkách nevypadá hra od studia King Art Games vůbec špatně a zaujme i trojicí různorodých frakcí.

Po republice Polania a Rusvietu se nám představuje Saxony Empire. Saské impérium má být z pohledu historie jednou z nejvlivnějších zemí v Evropě. Hrdá říše ale čelí náročné době. Její elity a aristokrati se po Velké válce cítí poníženi a hodlají svou čest získat zpět bojem. Mechové Saského impéria jsou často pojmenováni podle legendárních postav a postav starých hrdinských příběhů a mýtů. Mechové Brunhilde, Eisenhans a Grimbart se drží těchto pohádek a na bitevní pole mají přinést chaos prostřednictvím své ohromné palebné síly.

Iron Harvest přinese tři kampaně se třemi různými frakcemi. Každá z nich nabízí různé taktické možnosti v intenzivních bitvách. Příběh je složen z více než 20 misí a připraví hráče na multiplayer, Skirmish a Challenge Maps. V posledních dvou jmenovaných módech můžete napadnou umělou inteligenci sami nebo v kooperaci s kamarádem.

Iron Harvest vyjde 1. 9. 2020 na PC s českými titulky. Později se hra dostane na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na Steamu si můžete hru vyzkoušet skrz veřejnou betu.

Přečtěte si také: Úžasný filmový trailer na real-time strategii Iron Harvest