Při vstupu na Steam způsobil nástupce série SWAT mezi hráči poprask a okamžitě se objevoval na prvních místech nejprodávanějších her za daný týden. První místo týmová střílečka Ready or Not obsadila i za minulý týden. Není divu, že ve studiu Void Interactive nechtějí nic podcenit a komunitu lákají na první aktualizaci roku 2022.

V lednu mohou hráči očekávat nový obsah a vylepšení. Vše bude nejprve zpřístupněno účastníkům programu Supporter Alpha a brzy poté i všem ostatním hráčům.

Na co se tedy mohou těšit? Jde o čtyři zbraně (R7, MK 16 SCAR L, Krinkov SRL, MK1 BCM). U zbraní ještě zůstaneme, ty, co už ve hře jsou, tak dostanou lepší popisek. Některé z nich budou mít vylepšené modely.

Na jednotlivých mapách se můžete připravit na další režimy. Konkrétně:

  • 213 Park Homes – Raid režim
  • Port Hoken – Bomb Defusal režim
  • Caesar’s Cars Dealership – Hostage Rescue režim
  • Wenderly Hills Hotel – Active Shooter a Hostage Rescue režimy

Těšit se můžete také na vylepšení dabingu. Staré nahrávky z počátečních fází vývoje budou nahrazeny novými, civilisté budou disponovat dalšími hlasy a v taktickém operačním centru uslyšíte nové hlasy.

Potěšeni mají být i správci serverů a relací, kteří budou moci vykázat hráče. Umělá inteligence civilistů bude upravena z hlediska morálky a tendence vzdát se.