Už 11. června, tedy tento nadcházející pátek, se konečně dočkáme akční adventury Ratchet & Clank: Rift Apart. Vstup do nových světů a nových dimenzí budou doprovázet také next-gen technologie a vymoženosti. Včetně rychlé načítání pomocí SSD disku nebo podpory haptické odezvy ovladače DualSense se můžeme těšit i na podporu ray tracingu.

Studiu Insomniac Games se nicméně podařilo to, v co mnozí doufali. Kromě režimu Performance, který zajistí stabilních 60 snímků za vteřinu, se můžeme v rámci aktualizace v den vydání těšit také na Performance RT. Tedy kombinaci jak 60 fps , tak ray tracingu.

V rámci tohoto oznámení vývojáři na svůj Twitter zveřejnili krátké video, které režim Performance RT ukazuje v akci. Čekání na hru, která bude zabírat příjemných 33,6 GB, si navíc můžete zkrátit oficiální retrospektivou a pohledem na historii série (viz video výše) nebo naším článkem o sérii samotného studia Insomniac Games (viz odkaz níže). Jak již bylo zmíněno, hry se dočkáme 11. června/júna na PlayStation 5.

Přečtěte si také: Od Disruptoru přes Spyra, Resistance a Spider-Mana k novému Ratchet & Clank