O připravovaném Borderlands filmu jsme se dozvěděli již v létě 2019, ale bohužel jenom to, že existuje. Nyní se však po dlouhém čekání objevily další informace, jež jsou o dost zajímavější. Nedávný "únik" totiž odhalil režiséra filmu, kterým se stal Eli Roth, a zároveň nás nalákal na akci Gearbox’s PAX East show, odehrávající se příští týden, 27. 2., kde se dozvíme více informací. 

Kdo jiný by takto důležitou věc prozradil než šéf Gearboxu Randy Pitchford, který na svém Twitteru zveřejnil tento text:

„Jsem velmi nadšený, že mohu přivítat Eliho Rotha jako režiséra filmu Borderlands ve vývoji s Lionsgate a Arad Productions. Prosím, přivítejte Eliho Rotha v týmu a nezapomeňte se zúčastnit Gearbox Official Main Theater Show na PAX East, abyste se dozvěděli více.“ K příspěvku potom ještě přidal níže uvedený obrázek.

Mimochodem, v červnu 2019 Full Circle Cinema uvedlo, že se film zaměří na Lilith a Tiny Tinu. Nejedná se ovšem o příliš důvěryhodnou informaci a raději bychom měli počkat na PAX East.

Eli Roth se proslavil jako režisér hororového filmu Hostel a jeho následovného pokračování.