Společnost NetherRealm Studios zveřejnila nové upoutávky na Mortal Kombat 11 Ultimate. Krvavá bojovka v rámci kompletní edice dnes přivítá Johna Ramba, který se může střetnout s Arnoldem Schwarzeneggerem v roli ikonického Terminátora. Ve videu tvůrci předvádí efektní a krvavé momenty, které znají všichni fanoušci Mortal Kombatu.

Mortal Kombat 11 Ultimate vychází dnes pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, PC a Google Stadia. Zahrnuje vše, co bylo dosud pro tuto bojovku vydáno, včetně druhého Kombat Packu. Právě ten přivádí na scénu Ramba. Společně s ním se dostává i na Raina a Mileenu.

Mezi 17. a 19. 11. se očekává také vydání samostatného Kombat Packu 2.

Co se vylepšení pro PS5 a Xbox Series X/S týče, tak vývojáři slibují dynamické rozlišení 4K, lepší vizuální kabátek nebo rychlejší načítání. Majitelé Mortal Kombat 11 nebo Mortal Kombat 11 Ultimate budou moci bezplatně upgradovat PS4 verzi na PS5, stejně tak Xbox One verzi na Xbox Series X/S.

Majitelé Mortal Kombatu 11 budou mít možnost si dokoupit Ultimate edici, případně jen Kombat Pack 2 nebo Aftermath Expansion. Počítat můžete také s cross-play podporou, aby hráči na PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One mohli bojovat proti ostatním hráčům na jiných platformách ve vybraných režimech.

Přečtěte si také: Mortal Kombat film odložen kvůli koronaviru