Včera byla bezplatná aktualizace Colosseum pro Elden Ring oznámena a dnes vyšla. My jsme se díky tomu dozvěděli podrobnosti, které potvrzují různé herní PvP režimy.

Colosseum vyzývá hráče, aby znovu povstali. Dodatečný balíček totiž otevírá brány do arén a přináší výzvy v podobě soubojů s jinými hráči ve třech arénách. Ty se nacházejí Caelid, Limgrave a Leyndell a každá má svá vlastní pravidla a bude dějištěm nelítostných konfrontací mezi hráči.

Co na vás čeká?

United Combat, tady budou bojovníci rozděleni do dvou týmů, které budou bojovat v bitvách se schopností respawnu. Každá smrt a respawn uděluje body protivníkům a nabízí vítězství týmu s vyšším skóre.

V Combat Ordeal je každý sám za sebe. Bojovníci v tomto režimu se také mohou respawnovat, dokud časovač nedosáhne nuly, a ten, kdo má nejvíce bodů, zvítězí.

Royal Colosseum, které se nachází v Leyndell, nabízí režim Duel. Dva hráči se utkají v souboji na život a na smrt a bez možnosti respawnu.

Caelid Colosseum obsahuje všechny výše uvedené režimy s možností přivolat Spirit Ashes, aby bojoval po boku hráčů.

Na hráče, kteří se vracejí ke svému dobrodružství v Elden Ringu nebo přijímají nové výzvy v Koloseech, čeká také pět nových účesů.

Kromě toho aktualizace opravila řadu chyb a problémů.