Máte rádi Star Wars univerzum a hry jako Star Wars Jedi: Fallen Order či Star Wars: Squadrons vám moc nesedly? Preferujete původní trilogii? V tom případě byste si měli opět nainstalovat Minecraft. Do něj totiž dorazilo zbrusu nové rozšíření, které s sebou přináší obsah týkající se Star Wars: Nová naděje, Star Wars: Impérium vrací úder, Star Wars: Návrat Jediů a dojde i na seriál Mandalorian.

Star Wars DLC obsahem rozhodně nijak nešetří. Pokud se ho rozhodnete zakoupit z Marketplace za 1340 minecoinů, získáte tím přístup k 12 planetám, které můžete znát ze světa Hvězdných válek. Tím ale nekončíme, k dispozici je totiž nový skinpack, kompletní sada textur, která byla udělána na zakázku, reskin jednotlivých předmětů a mobů a předělení uživatelského rozhraní. Mimo jiné si ve hře poslechnete i licencovaný soundtrack.

Přečtěte si také: Minecraft přidává dinosaury z filmu Jurský svět

Chcete si přehrát slavnou scénku, kdy se Luke dozví, že Darth Vader je jeho otec? Nebo radši zůstanete na rozlehlých pouštích planety Tatooine? Nasednout budete moci i do proslulé lodi Millennium Falcon. Možností budete mít opravdu dost, a pokud jste fanoušky Star Wars univerza, tak tohle rozšíření jistě oceníte. Jen nesmíte zapomenout na nejpodstatnější věc: Han Solo vystřelil jako první!