Tohle bych si nechal líbit u každé hry. Ve studiu Ninja Theory se toho rozhodně nebojí a nabízejí nám pravidelně možnost podívat se do zákulisí vývoje akční adventury Senua’s Saga: Hellblade 2.

V aktuálním minutovém videu se podíváme na monstrum z posledního traileru. Uvidíte, co museli tvůrci absolvovat, aby se tahle obrovská příšera objevila ve hře.

Tím hlavním je motion capture. Technologie snímá herce ve speciálním obleku a jeho pohyby jsou následně přeneseny do hry. Není tak nouze o lezení po zemi...

Pokud vás podobná videa do zákulisí vývoje zajímají, tak na začátku měsíce Ninja Theory přinesli video věnované vikinské lodi.

„Pokračujte v cestě Senuy mýtem a šílenstvím ve hře Senua's Saga: Hellblade 2. Pokračování herní série Hellblade bylo vytvořeno pro Xbox Series X,“ uvádí Microsoft v oficiálním popisku, titul se ale dostane i na PC a bude v předplatné Game Pass.

Senua's Saga: Hellblade 2 nemá stanovené datum vydání. Očekává se v roce 2023. Hru s největší pravděpodobností uvidíme 12. 6. na společné tiskové konferenci Xboxu s Bethesdou.