Titul PlayerUnknown's Battlegrounds dokázal uspět i přesto, že jeho konkurenti jsou zdarma. Ovšem Fortnite Battle Royale, Apex Legends a Call of Duty: Warzone přitahují hráče velkým tempem a o PUBG v poslední době není tolik slyšet. Vývojáři se to snaží napravit a ve spolupráci se Steamem nabízejí možnost si o tomhle víkendu PUBG bezplatně zahrát.

Když se vám bude PlayerUnknown's Battlegrounds líbit, tak můžete využít slevy a do 8. 6. si hru koupit za poloviční cenu - 14,99 euro (cca 400 Kč).

Přečtěte si také: Battlefield 6 má potěšit příznivce trojky, Xbox Series X prý vyjde 20. listopadu, fanoušek vyřezal do dřeva mapu GTA V

PUBG spatřilo světlo světa na konci roku 2017 a za dva roky se prodalo 60 milionů kusů. Postupně se hra rozšířila na další platformy a v dnešní době si ji můžete zahrát i na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, stejně tak na mobilech s operačními systémy Android a iOS, kde zaznamenala přes 600 milionů stažení. Dá se říct, že PUBG se postaralo o rozšíření battle royale žánru. Po něm následovaly další tituly podobného rázu.

Tak co, dáte PlayerUnknown's Battlegrounds v těchto dnech šanci a vyzkoušíte hru na mapě, která se postupně zmenšuje? Podívat se můžete také na trailer pro sedmou sezónu: