Nový update 6.2 přinese do PUBG řadu změn, které rozšíří arkádovější odnož současných herních režimů. Titul proto čeká sedm menších map, které vycházejí z již známého prostředí. Na nich se proti sobě utkají dva týmy o osmi hráčích, které se pokusí zvítězit v desetiminutových zápasech. Prvních padesát zabití si pak pro sebe bere zaslouženou slávu.

Tento 8v8 mód si zahrajete pouze z pohledu první osoby, což ale vyvažuje fakt, že se budete moci respawnovat a regenerovat. To ale závisí na tom, jak dobří jste hráči, protože tzv. Boost Gauge naplňují právě vaše zabití a asistence. Zdraví se pak postupně doplňuje ve chvíli, kdy minimálně pět sekund na bojišti neutržíte žádné poškození.

Tvůrci do budoucna plánují tuto část hry nadále rozšiřovat pomocí nových map, úprav a známějších i zcela nových herních modů. Hráče, obávající se o osud jejich oblíbeného titulu, však uklidňují slovy, že jejich primárním cílem nadále zůstává přinést co nejrealističtější a nejintenzivnější zážitek.

Na konec se hodí zmínit, že už je výše zmíněný 8v8 deathmatch dostupný na testovacím serveru PUBG. Pokud byste tedy o něm a samotném patchi chtěli zjistit více, můžete tak učinit zde.