Ne vždy se naskytne dobrá příležitost nebo dostatek času udělat přesně tohle – ptát se vás, našich čtenářů, na vaše dotazy o očekávaných hrách, abychom je mohli zodpovědět v rámci chystaného videa, případně dodatečně v komentářích.

Ale jedna taková chvíle nastala přesně teď v případě očekávaného RPG Elden Ring, k jehož uzavřené testovací verzi jsme dostali přibližně týdenní předběžný přístup.

Pokud je tedy něco, co by vás o hře specificky zajímalo – klidně i ty nejmenší „blbůstky“, na které bych třeba odpověděl přímo v komentářích – máte tu možnost se v průběhu tohoto víkendu ptát.

Bohužel nemohu v rámci embarga říct, kdy preview vyjde, a tedy kdy odpovědi dostanete, ale mohu říct, že to mám na starosti konkrétně já. Jakýsi profesionální amatér všech dílů Dark Souls (avšak dvojky nejméně), Bloodbornu, Sekira i Demon's Souls. Nejen z toho důvodu bych chtěl svoje dojmy koncipovat jak pro nováčky a hru jim nějakým způsobem podrobněji představit, tak i pro veterány a ukázat jim nějaké konkrétnější věci a případné změny. Nakolik se mi to povede a co vlastně z toho videa/článku vůbec vyleze, to dopředu nevím. Mimo jiné i proto mě napadlo dát tuto možnost se ptát do komentářů s vyhlídkou relativně brzké odpovědi, protože vím, že máme v komunitě nejednoho milovníka těchto titulů.

Zda toho využijete, je na vás. Do té doby praise the sun, fear the old blood a umbasa.