Více než rok po vydání digitálních verzí se na trh dostanou fyzické verze Psychonauts 2 pro konzole Xbox One, Xbox Series X/S a PlayStation 4. Prodávat se začnou 27. 9. letošního roku za plnou cenu, tedy 70 dolarů/eur, v takzvané edici Motherlobe s uměleckými kartami, nálepkami a oboustranným pouzdrem.

Podívejte se na trailer:

Pro fanoušky pak bude k dispozici sběratelská edice od iam8bit za 130 dolarů/eur. Uvnitř Pyschonauts 2 a Psychonauts 1 na disku, exkluzivní odznaky, dva exkluzivní plakáty, digitální verze soundtracku a další maličkosti.

Na cestě je ještě artbook. Bude mít přes 250 stran a zahrne dosud neviděné koncepty a texty od Ashley Esquedy. Jeho cena byla stanovena na 50 dolarů/eur.

A jako poslední je tady kompletní vinylová sada. Šest LP nabitých hudbou Psychonauts a rockovým opusem Jacka Blacka „Cosmic I“ z Psychonauts 2 za 130 dolarů/eur. K dostání bude i standardní vinyl Psychonauts 2 za 42 dolarů/eur.

Tady pozor. Potíž je v tom, že sběratelská edice dorazí až ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. Na artbook se bude čekat do prvního čtvrtletí roku 2023. To může některé zklamat.

V galerii jednotlivé položky:

Hra Psychonauts 2 u nás v recenzi obdržela doporučení na 7/10 za šílené postavy a hlubší lore. Líbila se nám pestrá grafika i ulítlý humor. Některé může mrzet zastaralý design úrovní a slabý příběh.

„Psychonauts 2 je jasným pokračováním prvního dílu. Téměř vše zůstalo stejné. A to je škoda. Za těch 16 let se herní trh a design značně posunul, jenže hra silně stagnuje. U remasteru by to člověk odpustil, ale u plnohodnotného pokračování nikoliv. Jde tak o lehce nadprůměrný titul, který fanoušky jedničky potěší, ale rozhodně nezíská větší počet nových,“ napsal kolega Petr Duppal v recenzi.