Jak moc se to nejdříve zdálo nepravděpodobné, tak dnes se to stává skutečností, psychologický horor The Medium od polského studia Bloober Team opravdu dorazí na PlayStation 5. První náznaky jsme vám o tom přinesli již před několika dny. Tehdy se jednalo o pouhé potvrzení ratingu, takže vydání na PS5 nebylo úplně jisté. Dnes s informacemi ale přichází sami vývojáři.

Přečtěte si také: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ukazuje nový trailer s rozhovorem

V The Medium se chopíte role Marianne, mocného média, které zvládne komunikovat se dvěma světy. Tím naším a světem duchů. Vražda dítěte a tajuplný telefonát vás zavedou do dávno opuštěného hotelu, kde se před lety stala velmi děsivá událost.

Společně s Marianne budete hledat odpovědi, plnit zákeřné hádanky a ukrývat se před nebezpečnými duchy. To všechno vás navíc čeká z dvou různých pohledů, díky možnosti nahlédnout do duchovního světa. Do ucha vám přitom bude hrát úžasná hudba od Arkadiusze Reikowského a legendárního skladatele Akiry Yamaoka, jehož soundtrack můžete znát z hororové série Silent Hill.

The Medium vyjde na PlayStation 5 již 3. září/septembra a pokud váháte, jestli si hru pořídit, můžete se podívat na naši recenzi, která vám s rozhodováním jistě pomůže.