V některých částech světa již hrají, evropský trh však na nový PlayStation 5 stále čeká. Ti šťastnější z nás se své nové konzole dočkají již na konci tohoto týdne, většina zájemců však bude muset ještě několik měsíců počkat. Pokud jste netrpěliví a chcete si svoji první next-gen hru vyzkoušet již teď, našli jsme pro vás řešení. Indie scéna je vždy plná překvapení a tentokrát nám přináší „non-AAA“ PlayStation 5 simulátor

„Již nemusíte čekat, váš ultimátní PS5 zážitek je konečně tady! Nejprve si ale budete muset svůj PlayStation 5 řádně zapojit, sehnat si správné občerstvení a samozřejmě nesmíte při tom všem svoji konzoli rozbít. To vše najdete v této non-AAA hře,“ píše se v oficiálním popisku hry.

Přečtěte si také: I přes pandemii vyrábí Sony více kusů PS5, než vyráběla PS4 v době vydání

Na rozdíl od skutečné herní periferie je zde obrovská výhoda, že vás tento simulátor nestojí ani korunu. Stáhnout si ho zdarma můžete na tomto odkazu. Do ruky se vám kromě konzole dostane i očekávaný ovladač DualSence. A pokud se vám podaří hru zdárně pokořit, na konci na vás čeká i vaše první next-gen hra od jednoho z nejslavnějších herních vývojářů. Jaká? O toto překvapení vás samozřejmě nechceme připravit.

Skutečný PlayStation 5 pro několik vybraných šťastlivců vychází již 19. listopadu/novembra. Další vlna konzolí by se k nám mohla dostat v průběhu prosince/decembra a poté v únoru/februári. Snad tak většina z nás nezůstane u pouhého simulátoru moc dlouho.